Verdal Avløserlag

Julehelsing 2020

Vi lønner en gang til i desember med innleveringsfrist torsdag 17.12.

Her kan avløser og bonde gjerne stipulere timer for resten av desember hvis ønskelig. 

Kontoret er ubemannet i jula.

Timelister leveres på kontoret, i postkassen vår utenfor inngangen på NORD-siden av VIP-senteret, eller på mail til verdal.avlag@gmail.com .

WebTemp
Nytt fra november er at vi nå tilbyr DIGITALE TIMELISTER for avløserne og digital godkjenning for kunder. Noen er kanskje i gang allerede fra desember, men de aller fleste venter nok til nyåret. Sender ut egen mail med info og fremgangsmåte på dette. Skulle ønske vi kunne samlet avløsere og kunder til kurs, men de gjeldende covid-19 restriksjoner vanskeliggjør dette. Vi får prøve oss fram med de veiledningene jeg sender ut, så tar vi det derfra. Se også tidligere innlegg her på hjemmesiden.

2020 Oppsummert
Dette året har vært spesielt for Avløserlaget også, som for alle andre. Smitteveiledere og informasjon måtte lages og sendes ut i rekordfart og hjemmekontor ble praksisen i de ukene landet var nedstengt. Det var godt å komme tilbake på kontoret og å få hyggelige prater med kunder og avløsere igjen. Høsten har vært preget av overgang til nytt datasystem som tidligere nevnt, en god del sykdomssaker og avløserkurs ble også gjennomført i samarbeid med Levanger.

Vår Landbruksvikar, Vegard Herstad er fremdeles i fullt arbeid. Han blir prioritert til sykdomsavløsning gjennom hele året, men brukes også litt til vanlig ferie/fritid.

Har du som avløser behov for grisevelferds-kurset? Dette kurset får våre avløsere gratis gjennom Verdal Avløserlag, ta kontakt på mail, så sender jeg link og info.

På kontoret tilbyr vi hjelp til søknad om sykepenger og refusjon av sykdomsavløsning for de gårdbrukere som blir sykmeldte. Et tilbud vi har inntrykk av at det settes pris på. Dette er et tilbud for de som bruker Verdal Avløserlag. Ta kontakt eller kom innom om dette skulle gjelde deg. 

Jeg er tilstede på kontoret tirsdager og torsdager som tidligere. 

Med ønske om ei riktig fin og god jul,

Toril Svarva
Daglig leder
Verdal Avløserlag SA

verdal.avlag@gmail.com +47 47 48 68 13